Reklamation og returnering

Reklamation

Reklamation over fejl og mangler i forsendelsen, kontakt venligst butikken.

Ved modtagelse af pakke der er beskadiget under forsendelsen er det kundens ansvar at gøre pakkeshoppen eller vognmanden opmærksom på skaden og få lavet et notat herom inden modtagelse af varen. Er varen beskadiget skal der tages foto af emballagen og den beskadiget vare og det skal meddeles Filmplakaten.Com indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Filmplakaten.Com returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Fortrydelsesret og returnering

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret når du handler hos Filmplakaten.com. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter modtagelse af varen. 

Varereturnering foregår til nedenstående adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, ordrenummer, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Når du har givet os besked om at du har fortrudt dit køb har du 14 dage til at sende varen retur. Du skal give os besked om at du ønsker at fortryde dit køb på mail@classicposter.dk eller telefon 52705816.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering af vare er for egen regning og ansvar under forsendelse.

Vi modtager IKKE pakker uden omdeling, den SKAL sendes til butikken og ikke til pakkeshop.

Det optimale er at benytte GLS da de dagligt kommer i butikken og vi har rigtig god erfaring med dem. Postnord er også en mulighed.

Varen sendes til:

Tintin & Filmplakaten
Skovvejen 46
8000 Århus C
Email: mail@classicposter.dk
Mobil 52705816

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion kan ske ved MobilePay eller bankoverførsel, efter nærmere aftrale. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.